Reper iz Srbije ubijen ispred restorana u Dizeldorfu: Uhapšeni Albanac pretio gostima, pa upucao Aleksandra (38)

|

Srpski državljanin Aleksandar Stefanović (38) ubijen je juče rano ujutru ispred restorana u Diseldorfu u Nemačkoj, a zbog sumnje da je u njega ispalio hice lišen je slobode Albanac Rustem Lapi (52).

Kako prenose nemački mediji, ubistvo se dogodilo u nedelju u 2.25 u centru Disledorfa i to nakon kraće rasprave između dvojice muškaraca.

“Ubijeni Aleksandar Stefanović, bio je poznat po tome što se bavio borilačkim veštinama, a u Diseldorfu je držao restoran ispred kog je i ubijen. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana. Navodno, rešili su da izađu napolje kako bi rešili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u Stefanovića”, prenose albanski mediji.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina ali Stefanoviću nažalost nije bilo spasa. Kako navode izvori nemačkih medija, ubica se nakon zločina vratio u restoran u kom je odmah i uhapšen.

“Za sada nije poznato da li su se ubica i žrtva poznavali od ranije, ili su se te noći prvi put sreli i posvađali. Rustem Lapi, navodno je takođe godinama živeo u Nemačkoj”, navode oni.

Izvor: kurir.rs