Ko je buduća žena Mihajla Šaulića: Sve je spremno za glamurozno venčanje, evo kakav odnos ima sa Gocom (FOTO)

|

Mihajlo Šaulić, generalni konzul Republike Srbije u Cirihu, reći će sudbonosno “da” u nedelju, 25. septembra, svojoj verenici vaspitačici Marini Velimirović.

Njih dvoje nisu eksponirali svoju vezu u javnosti, te sada saznajemo da je Šaulićeva izabranica vaspitačica i radi u jednoj privatnoj predškolskoj ustanovi u Beogradu, čija je i vlasnica.

Marina dolazi iz dobre, poštene i imućne porodice. Pre nego što je zakoračila u emotivni odnos sa Šaulićem, često je bila viđena na gradskim događajima i u krugu svojih prijatelja ima dosta javnih ličnosti. Posvetila se u potpunosti poslu i ljubavi sa Mihajlom.

Činjenica da je sa porodicom Šaulić često viđana na javnim događajimaje, govori da je prošla mama Gocin test.

Inače, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Za svadbeno veselje u hotelu dali su čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

– Marina i Mihajlo su stvarno uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju dan venčanja. Lepo su sve organizovali, nije bilo panike u poslednjem času. Marina će nositi dve venčanice, jedna je naručena iz inostranstva i treba da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. Odelo za Mihajla je takođe on kreirao. – rekao je izvor za Kurir.

Podsetimo, Mihajlo je pre Marine bio u vezi sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, a pre nje je imao verenicu Danijelu Mandić.

Saznajemo i da je Šaulić za kuma izabrao Darka Ristića, menadžera fudbalera Dušana Vlahovića.

Izvor: kurir.rs