“Prija mi veza sa njom”: Glumac progovorio o ljubavi sa našom poznatom voditeljkom ( FOTO)

|

Marija Veljković, poznata voditeljka kviza “Slagalica” uživa u ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem, već izvesno vreme.

Iako su krili svoju vezu, mediji su ih uslikali kako se ljube na ulici.

Oni su otkrili su koliko im prija prisustvo jedno drugom, a posebno glumac nije krio koliko je srećan sa Marijom, pa će uskoro možda i početi da žive zajedno.

Voditeljka slagalice, koja se ove godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića, nije htela da kaže detalje o vezi sa Rastkom, ali je za Informer priznala da je ludo zaljubljena.

– Hvala vam na pozivu, ali mi želimo svoju ljubav da živimo bez medija – rekla je Marija, a njen dečko je rekao da mu odavno nije bilo tako lepo u ljubavi:

– Sve je u najboljem redu, naša priča je baš lepa! Prija mi veza sa Marijom, lepo nam je kad smo zajedno. To je sve što mogu da kažem zasad.

Podsetimo, Marija se ovog proleća, nakon deset godina braka, razvela od arhitekte Milana Milovanovića, sa kojim ima i troje dece.

– Deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo, i bilo je potrebno vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i psom prešla u svoj devojački stan, u kome nisam bila od 2009. godine. Zaista nije lako, ali jednostvno moraš nastaviš život… – rekla je ranije voditeljka.

I nastavila je!Ona je nakon toga započela vezu sa glumcem, i to je krila od javnosti. Nedavno su bili na prvom zajedničkom letovanju i na Instagramu je objavila slike iz Grčke, pored kojih je napisala: “Vodi me tamo, kraj plavoga mora. Hvala za ljubav i podršku.”

Izvor: kurir.rs