“Ne znam kako je voleti svoje dete”: Jelena i Žika Zana godinama se bore za potomstvo – Evo na koji su se korak odlučili

|

Jelena i Žika Živanović sarađuju poslovno već 30 godina, a u braku su više od jedne decenije.

Grupa ” Zana” doživela je različite promene,a jedna od većih bila je kada su tada pevačica Jelena Galonić i Žika Živanović otkrili da su u vezi, a veoma brzo su tu vezu i ozvaničili.

Zaslužni su za veliki broj hitova, iako se medijski nisu bas eksponirali, već su se posvetili autorskom radu u tišini. Međutim ne ukpalaju se baš u današnje muzičke trendove zato što je simbol pop muzike skoro pa iščezla.

Nakon toliko godina braka i dalje postoji pitanje o roditeljstvu dok je Jelena jednom prilikom ovako komentarisala:

– To su lične stvari. Naravno da smo probali sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voleti dete, ali voleti svoje dete ne znam šta znači jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali.

Jedno vreme u medijima se spekulisalo da će bračni par Živanović usvojiti dete. Jelena je tada saopštila da sa partnerom nije skoro planirala usvajanje.

Njihova ljubavna priča počela je davno, dok su bili kolege u bendu. Onakže da su od samog početka pravili kompromise.

– Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan. Kad smo uplovili u bračno-ljubavne vode, već smo se dobro iskalili. Sve ono što nam se ne sviđa kod onog drugog uspeli smo da akumuliramo i da živimo sa tim. To je glavni uspeh opstanka dvoje ljudi – rekla je tada Jelena.

Žika ima dve ćerke iz prvog braka, Tamaru i Mariju koja se pre dve godine udala za ekonomistu Dušana Savića, sa kojim ima sina Filipa, dok se Jelena još uvek nije ostvarila u najlepšoj ulozi majke.

Izvor: kurir.rs