Keba progovorio o pozadini oko zabrane koncerta u Puli: Severinini menadžeri sabotiraju moje nastupe

|

Pre dva dana objavljeno je saznanje da su menadžer Severine Vučković, Tomica Petrović i njegov saradnik Edvin Softić umešani u aferu zabrane koncerta Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute, Zorane Mićanović i Duška Kuliša u Puli.

Međutim, niko od aktera ove priče nije hteo da se oglasi. Sad je došlo do preokreta i Keba je odlučio da progovori o svemu. Ekskluzivno, Kojić je potvrdio ovu priču i rekao da ima pouzdana saznanja o tome da Petrović i Softić sabotiraju njegove koncerte u Hrvatskoj.

– Pročitao sam celu priču u Kuriru i mogu vam reći da mi se čini da i te kako tu ima elemenata istine! Jer još pre tog famoznog koncerta u Puli i neizvesne situacije da li će ga biti ili ne imam saznanja da su ta dva pomenuta samozvana menadžera navodno opstruirala svaki moj nastup u Hrvatskoj, na primer u Virovitici, Nedelišću, Pitomači, Varaždinu, i to uglavnom od vremena otkad su Severina i Igor okončali brak. A i dok su bili zajedno, i te kako bih imao šta da kažem i, naravno, dokažem o tim takozvanim menadžerima. Međutim, to je za mene prošlost – navodi Keba i dodaje:

– Žao mi je zbog cele nastale situacije u Puli oko tog koncerta i lično mislim da će razum pobediti i da će biti održan. A taj gospodin “turbo-gradonačelnik”, koji je rekao da je moja muzika “turbo-folk” i ko zna još kakve reči (ne bih da citiram jer ne znam da li je stvarno to i rekao, ne želim bilo kakvu tužbu), savetujem mu da bi mogao da počne da razmišlja drugačije…

Za kraj Kojić je uputio poruku i pozdrave svojim poštovaocima u Hrvatskoj.

– U svakom slučaju, pozdravljam sve na hiljade i hiljade širom Hrvatske (bez obzira na generacije), koji i te kako vole mene i moju pesmu, i zapamtite dobro: Dragan Kojić Keba nema nikakvih predrasuda u ovom životu! I moja misija je da pevam i naglas i u sebi u svakom trenutku života. Eto, zbog toga sam i rekao da sam kompletno veoma miran i spokojan zbog celokupne situacije. Ej, bre, pa ne zavisi mi život ili bilo šta što se tiče tog koncerta ili bilo kog drugog. Živeli – zaključio je pevač.

Severinin menadžer Tomica je poručio sledeće:

– Kako da stojim iza zabrana kada sam i sam protiv svih zabrana u vezi sa muzikom? A imam i pametnija posla – kazao je Petrović.

Izvor: kurir.rs