Evo šta sve poseduje imućna porodica Đuričić, imaju i stan u Beogradu: Anđela ima vilu sa 15 soba i toliko kupatila

|

Anđela Đuričić postala je poznata kad je pred kamerama javno ušla u vezu sa zauzetim bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Njeni roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić bili su ponosni na ćerku tokom Zadruge 5 jer je bila čedni devojčurak, koja nije bila ni sa jednim zadrugarem. Međutim, Crnogorka je poklekla pred iskusnim i zavšrila sa 22 godine starijim Zvezdanom.

Porodica Đuričić je imućna i bogata porodica, vredna koja je bogatstvo stekla poštenim radom. Oni pored porodične kuće u Đenovićima, imaju i stan u centu Herceg Novog, u kojem živi njen brat. Pored ovog stana imaju nekretninu i u Podgorici, a kako pričaju komšije, kupili su stan i u Beogradu.

Posle sramote koju doživljavaju svakodnevno, porodica je odlučila da proda porodučnu kuću. Sa gornje strane kuće, prema magistrali, već neko vreme stoji natpis za prodaju.

Kako se priča po Boki Kotorskoj, porodična kuća ima 15 soba, isto toliko i kupatila, a oni celi prvi sprat tokom sezone iznajmljuju. Kuća je na veoma atraktivnoj lokaciji, na samoj granici sa Kumborom, u blizini luksuznog novoizgrađenog Portonovog, uz skoro samou obalu.

Izvor: kurir.rs