Karleušina reakcija nakon Dodikovih reči o Đokovićima zaprepastila Srbiju: “To ne pričate svi već godinama, ne?” Foliranje

|

Društvene mreže uzburkao je snimak neformalnog razgovora pred početak emisije “Oko” na RTS na kom se vidi predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kako vređa porodicu Đoković i njihove saradnike. Povodom ovog videa Dodik se oglasio i izjavio da će “nastaviti da poštuje i uvažava uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštuje i ceni njegovu porodicu”.

Kao i uvek, komentar na celu situaciju imala i Jelena Karleuša koja se oglasila putem Instagrama i zaprepastila javnost:

“Ono što je Dodik rekao o Đokovićevoj porodici ne pričate svi već godinama, ne?! Izvinite, nisam vas prepoznala! Joj kako s*rete, obožavam vas. Foliranje level ekplodirao barometar”, poručila je popularna JK i napomenula da je i ona sama u emisijama tokom trajanja reklama umela da “oplete” – “Ljudi moji, šta sam ja sve pričala u emisijama za vreme reklama i o kome. Kukuu!”.

Porodica Đoković se još nije oglašavala povodom ove situacije, a svoj komentar je ranije dala i Dodikova ćerka Gorica, a Draško Stanivuković kaže da taj snimak nikako nije smeo da dospe u javnost.

Izvor: mondo.rs