Karleuša se konačno oglasila povodom Duškove veze sa Sofijom: Poruka od dve reči više je nego jasna

|

Prema pisanju dnevnog lista “Alo”, Sofija Šašić i Duško Tošić u vezi su već nekoliko meseci. To očigledno nisu mogli da sakriju od Jelene Karleuše, te je zbog toga i nastao sukob između njih na Božić.

“Sofijina majka Sonja dugogodišnja je drugarica sa Duškovom ženom. Njih dvoje su se u nekoliko navrata zatekli u istom društvu i tada su se dopali jedno drugom. Naravno, Sofija je znala da je on oženjen, pa nije želela lako da se upusti u odnos s njim. Duško je 15 godina stariji, u braku je, ima dvoje dece… “, priča izvor pomenutog lista i dodaje:

“Međutim, on joj je tvrdio da mu je brak na staklenim nogama, obasipao ju je pažnjom i ona je odlučila da mu pruži šansu”, otkriva izvor kako je došlo do veze između Duška i Sofije.

Jelena se trenutno nalazi u Dubaiju gde večeras održava koncert. Kada je saznala za pomenutu vezu, istog trenutka je otpratila Sofijinu majku Sonju sa Instagrama, a sada se oglasila stihovima svoje pesme koja nosi snažnu poruku.

Naime, Karleuša je na Instagramu podelila video na kome se čuje njen hit “Ostavljam te”, uz koji pevačica igra u atraktivnoj zebrastoj kombinaciji.

Izvor: hellomagazin.rs