Karleuša otvorila vrata milionskog garderobera: Samo u cipelama ima minimum 250.000 evra

|

Svi oni koji prate Jelenu Karleušu znaju koliko ona novca izdvaja za svoje besprekorne odevne kombinacije. Ocenjujući garderobere poznatih, u emisiji “Desetka”, na prvom mestu po vrednosti našao se upravo Jelenin garderober.

“Garderober Jelene Karleuše nije smo njeno modno blago. Ko god da dođe u njegov posed mogao bi ozbiljno da se obogati i da ne radi više do kraja života. Ona je neko ko zaista puno ulaže u svoj garderober, iako u poslednje vreme možemo da vidimo da postoje i neke kolaboracije sa nekim pristupačnijim brendovima. Mislim da je njoj hobi kupovina skupe garderobe i samo neka tako nastavi”, prokomentarisala je Danijela Dimitrovska Amidžić za emisiju “Desetka”.

Karleušin garderober pun je garderobe poznatih brendova. Fendi, Dior, Chanel, Prada, Jacquemus, Givenchy, Versace, Max Mara, Valentino, Dolce & Gabbana, Victoria Beckham, Christian Louboutin, Alex Perry krase police prostranog garderobera.

U ovoj prostoriji ima više od 200 pari cipela. Neke koštaju više stotina evra, a neke idu i do 8.500 evra. Kada se pronađe srednja cifra, dolazi se do zaključka da samo u cipelama Jelena ima bar 250.000 evra.

Teško je izračunati tačnu cifru, ali prema slobodnim procenama, među ovim zidovima “leži” više luksuznih stanova ili kuća u Beogradu.

Izvor: kurir.rs