Kada ju je svekrva sa detetom izbacila iz kuće, postala je beskućnik: Stoja sada živi u luksuzu – Zavirite u njen dom

|

Pevačica Stoja Novaković udala se samo 16 godina, a tri godine kasnije postala je udovica. Tada ju je svekrva izbacila na ulicu sa trogodišnjih sinom Milanom, a kako nije mogla da se vrati kod roditelja, spas je našla kod prijateljice, gde je živela šest meseci.

“U trenutku mi se srušio svet i sve sam izgubila. Naš sin Milan je tada imao tri godine, a ja 19. Kada smo se vratili u porodičnu kuću sa ispraćaja, morali smo odmah da je napustimo, jer više nismo imali pravo ni na šta. Tako je želela njegova porodica. Nikada me nisu voleli jer sam bila siromašna i veoma mlada. Sećam se da je bilo leto. Milan i ja smo izašli iz kuće na ulicu bez stvari, igračaka, ma bez ičega. Gledala sam u dete, idemo, a ne znam gde. Vrištala sam i plakala”, ispričala je Stoja, pa objasnila zbog čega nije mogla da ode u kuću kod svojih roditelja i brata, koja je bila u blizini:

“Kada sam se udavala, otac mi je rekao: “Ne zaboravi jednu stvar. Kada izađeš iz ove kuće, povratka više nema.” To sam shvatila bukvalno i nisam smela da im odem na prag iako znam da bi me oberučke prihvatili. Ali bila sam previše ponosna i tvrdoglava i nisam želela da budu u pravu”, ispričala je pevačica.

Stoja Novaković posle nevolja koje su je zadesile bila je rešena da uspe u životu, pa je tako trbuhom za kruhom dospela u Beograd, gde je izgradila neverovatnu karijeru.

Ona danas uživa u skladnom braku sa Igorom Jovanovićem sa kojim je izgradila topli dom, a kako njena oaza mira izgleda, možemo povremeno da vidimo na Instagram profilu pevačice.

Stoja je jednom prilikom podelila kako izgleda njeno prostrano dvorište, savršeno pokošena trava, kao i prostrana terasa. Pevačica je takođe, pokazala i veliki garderober, kao i deo svoje spavaće sobe, što možete pogledati na snimku OVDE.

Izvor: alo.rs