Novak ćirilicom na kameri ispisao važnu poruku svim Srbima: Ovo niste mogli da vidite na TV ekranu (FOTO)

|

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, nakon što je savladao 35. igrača sveta Amerikanca Tomija Pola posle tri seta, a u kameri posle meča napisao je poruku na ćirilici.

On je svim Srbima čestitao Savindan. Interesntno, kameru nisu okrenuli kako bi se videlo šta je napisano, ali je kadar sa porukom za srećan praznik ipak osvanuo u javnosti.

Novak će u nedelju u finalu igrati protiv četvrtog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa. Srpski teniser će igrati za rekordnu 10. titulu u Melburnu i 22. grend slem trofej u karijeri, čime bi se izjednačio sa rekorderom Špancem Rafaelom Nadalom.

Cicipas će drugi put igrati u finalu nekog grend slem turnira, nakon što je 2021. godine u finalu Rolan Garosa izgubio od Đokovića u pet setova, a evo šta je Đoković rekao o protivniku:

“Nema nešto mnogo tajni, igrali smo skoro na svim podlogama, mislim da nismo samo na travi. Sada je malo sazreo, sada je verovatno u vrhuncu mogućnosti. Ovo je meč njegovog života, igra za Grend slem i prvu poziciju. Gledao sam ga, igrao je dobro, ali znam kako taktički da se spremim za njega. Eto, i ja sam pružao neke od najboljih partija. Spreman sam da idemo do kraja, pet setova-pet setova. Pet sati-pet sati. Radujem se izazovu, ovo finale je, s obzirom na našu formu, očekivano”, zaključio je Đoković.

Izvor: telegraf.rs