Kaća Grujić živi kao holivudske zvezde: Za 15 dana letovanja dala 20.000 evra – Kupa se na privatnoj plaži, dnevno potroši 1.000 evra

|

Folk pevačica Katarina Grujić Gobeljić već nedeljama uživa s ćerkicom Katjom na Crnogorskom primorju, odakle povremeno odlazi na nastupe i vraća se. S njom su i njeni roditelji koji joj pomažu oko deteta a za to zadovoljstvo navodno do sada je iskeširala tričavih 20.000 evra.

“Kaća je s Katjom i porodicom smeštena u jednom od najskupljih hotela u kojem cena noćenja za sve njih košta oko 500 evra, a isto toliko potroši u toku dana na privatnu plažu, restoran, ležaljke i ostalo”, otkrio je Kurirov izvor iz Crne Gore, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako dodaje, Grujićeva na plaži provodi više od pola dana, a zbog galantnosti i bakšiša koji ostavlja obožavaju je svi zaposleni.

“Katarina deluje kao osoba koja ne voli gužvu dok letuje i verujem da je to razlog zbog kog se odlučila da umesto Budve ili neke popularnije destinacije dođe kod nas. S ćerkicom boravi u najskupljoj sobi koju imamo u ponudi, sa velikom terasomi direktnim prilazom plaži”, rekao je izvor, i otkrio koliki su pevačicini dnevni troškovi.

“Pošto noć u našem hotelu košta 500 evra, a na plaži potroši isto toliko i ostavi napojnice, Kaća dnevno pukne više od 1.000 evra a da ne trepne. Vidi se da je džek i da ne žali novac da ugodi sebi, a to su oduvek naši najbolji gosti. Da je sreće, da su svi kao ona”, zaključuje on.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Kaću, koja nam je potvrdila informacije, ali je odbila da govori o novcu.

“Ja nikada nisam govorila koliko i šta plaćam, smatram neukusnim takve stvari. Ovde sam s porodicom i ćerkicom već 15 dana, a ostaću još toliko jer nastupam stalno. Preko dana uživam, a noću radim i ne žalim se jer je Katja sa mnom”, izjavila je Katarina Grujić.

Izvor: kurir.rs