Jelena i Nole pojavili se na humanitarnoj predstavi: Zbog njihovog gesta publika ustala na noge i aplaudirala

|

Udruženje dramskih umetnika Srbije organizovalo humanitarnu predstavu „Brod plovi za decu rudara“ da bi se prikupila određena sredstava za decu rudara iz Soko Banje.

Ovom događaju su se odazvale mnoge javne ličnosti, među kojima su i Srđan Timarov, Dragana Mićalović, Milena Živanović, ali i Novak Đoković sa suprugom Jelenom.

Novak je za ovu priliku odabrao tamno plavi sako, belu košulju i farmerke, dok je Jelena došla u za nju nesvakidašnjem izdanju – obukla je crni sako, šorts, žutu majicu i visoke potpetice.

Njih dvoje držali su se za ruke, dok su pozirali okupljenim fotografima, a kada su ušli u salu i Novak je napravio pravu pometnju. Đoković se u jednom momentu popeo na binu gde je predstava održana i zaigrao sa glumcima uz pesmu “Daire” od grupe “Smak”.

Nakon što se Novak pozdravio sa svim glumcima na sceni, njegova supruga Jelena Đoković uzela je mirkofon u ruke i zapevala pesmu od Bajage “Moji drugovi”. Publika je oduševljeno posmatrala performans Đokovića, a onda su u jednom trenutku spontano ustali i krenuli da aplaudiraju.

Izvor: telegraf.rs