Darko Tomović napustio “Igru sudbine” pa razvezao jezik: “Teško je bilo trpeti bahatost i oholost, srešćemo se u nekoj drugoj priči”

|

Posle snimljenih više od 1000 epizoda, mnogima omiljeni glumac iz serije “Igra sudbine” napustio je seriju. Glumac Darko Tomović, koji je tri i po godine igrao lik Tiće Lenjina publici se obratio na Instagramu, kako bi ih obavestio o odluci koju je doneo.

“Najteži posao u karijeri iz više razloga – oni ne uključuju saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno. Njima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im.

A šta je bilo teško? Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost “vrha piramide”, sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali. Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči”, napisao je glumac Darko Tomović.

Mnogima omiljeni glumac iz “Igre sudbine” oprostio se od svoje uloge, a da li će ga u njoj neko zameniti ostaje da vidimo. Glumačka ekipa serije pozdravila je Darka sa puno ljubavi, jer su sa godinama oni postali jedna velika porodica.

Izvor: story.rs