Seka se prisetila siromašnog detinjstva: “Majka je radila 3 posla da bi nas prehranila” – Priznala i da je bežala od kuće

|

Pevačica Seka Aleksić pravi je primer kako se uz puno rada i talenta može postići uspeh u životu. Nedavno se, u gostovanju u jednoj emisiji prisetila svog teškog detinjstva.

“Odrastala sam bez oca, ali majka se trudila da to ne osetim. Radila je tri posla kako bi odgajala brata i mene. Nije mogla da priušti da nas upiše u vrtić, jer nije imala novca, pa su nas čuvali baka i deka”, započinje priču Seka i nastavlja.

“Nije im bilo lako sa mnom jer sam bila nemirno dete. Nisam bila bezobrazna, samo nestašna. Stalno sam nešto jela, a tako je i danas. Nije da nisam volela da učim, ali mi je pevanje bilo interesantnije. Zato sam uvek bila prosečan đak. Nekad sam godinu završavala dobra, nekad vrlodobra… Društvo iz odeljenja mi je bilo super. Deca me nisu zadirkivala zbog toga što su mi roditelji rastavljeni. Učitelj je odigrao ključnu ulogu u tome. Objasnio im je da u razredu ima i nas čiji su roditelji razvedeni, ali da mi nismo krivi zbog toga. I mama se trudila da nam nadomesti to što ne živimo sa ocem”, prisetila se Seka.

1992. godine sele se u Banju Koviljaču, gde im je škola dala na korišćenje jednu sobu, a spavali su na strunjačama. Tamo se susretala sa podsmehom ostale dece zbog toga što je izbeglica, ali kako kaže, sve nevolje koje su je zadesile, od nje su napravile čoveka.

Izvor: kurir.rs