Jami pokazala naslednicu pa završile na stubu srama – Leu zbog izgleda upoređuju sa Bokijem 13: “Ista kao ti, fuj”

|

Pevačica Jasna Milenković Jami dugo se nije pojavljivala u javnosti, a sada je prvi put predstavila svoju ćerku Leu i izazvala pravu lavinu komentara, od kojih su brojni u negativnom kontekstu.

Pevačica ne krije koliko je ponosna na svoju naslednicu, koja je izuzetno uspešna na fakultetu, te je svojevremeno slikala Lein indeks pun desetki. Lea studira Međunarodnu diplomatiju i bezbednost, nema želju da se bavi pevanjem i nikada se nije eksponirala u medijima.

Međutim, sa fotografija koje uglavnom objavljuje Jami, može se videti da su majka i ćerka kao preslikane, što u neku ruku nije primereno, te su mnogi imali negativne komentare:

“One su iste”, “Koliko je operacija uradila majka, toliko i ćerka”, “Razumem donekle Jami, ali devojka od 20 godina da ovako nešto uradi”, “Boki 13″… samo su neki od komentara koji su se nizali ispod pevačicine objave.

Inače, Jami je ćerku Leu dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, koji je inače stric Anđela Rankovića, manekena i bivšeg učesnika rijalitija “Zadruga”.

Izvor: kurir.rs