Sloboda Mićalović pazarila ono o čemu sve žene maštaju, pa se pohvalila na Instagramu: “Maleni je stigao”

|

Glumica Sloboda Mićalović ranijih godina ljubomorno je svoju privatnost čuvala od radoznalih očiju javnosti. Nije objavljivala fotografije iz svog doma, niko nije znao kako provodi slobodno vreme, a njene bliznakinje Mila i Vera bile su totalna nepoznanica za javnost sve do skoro, kada su odrasle tinejdžerke.

Ipak, to se promenilo, te je javnost iz njenih fotografija koje sve češće objavljuje na društvenim mrežama, mogla da nasluti u kakvom luksuzu živi glumački par. Najnovija objava takođe se tiče Slobodine privatnosti, i prikazuje je u drugom svetlu, kao domaćicu.

Glumica je naime, nedavno sebi priuštila uređaj koji pomaže oko kućnih poslova, zapravo usisavanja, u želji da objasni kako on izgleda nehoteći je otkrila i deo oko trpezarisjkog stola, što je njenim pratiocima bilo vrlo zanimljivo, medijima takođe.

Sloboda se pratiocima na “Instagramu” tom prilikom pohvalila malenim uređajem, takozvanim robotom koji samostalno usisava i koji će od sad pa nadalje odmeniti glumicu u kućnim poslovima, bar što se tiče usisavanju, a bilo je evidentno da su mu se jednako obradovale i glumičine naslednice koje povremeno majci pomažu. Zahvaljujući mašini dom Slobode Mićalović bez mnogo muke nastaviće da izgeda lepo i čisto, a ona sveža i odmorna.

Izvor: story.rs