“Ja sam stara, Raša još uvek nije”: Goca Tržan progovorila o krizi u braku sa 14 godina mlađim partnerom

|

Pevačica Goca Tržan skoro tri decenije je na javnoj sceni. Ako nisu u pitanju hitovi, tu je njen privatan život, o kome se priča. Goca se pored pevanja oprobala i u glumi, a snimala je i svoj rijaliti šou. Osvrnuvši se na estradu rekla je:

“Estradu ne analiziram previše, neću da me boli glava. Mislim da su moje kolege oprezne. Malo smo u neznanju šta da radimo u ovim uslovima, kako da udovoljimo sebi i svom ukusu, a da opet animiramo i publiku. Ako uložimo novac u nove pesme, pa nas opet zatvore, šta ćemo tada? I mi imamo decu, troškove, plaćamo struju. Zato razmišljam samo o svom poslu, kako da ga unapredim. Imam spremljene pesme za koje snimam spotove, tražim nove. Ne brinem ja toliko za estradu, iako je sve vrlo neizvesno. Ali, neizvesnost je moje srednje ime”, kaže Goca.

Na novinarsku konstantaciju da je sedam godina braka i 11 godina ljubavi s Rašom Novakovićem učinilo da već deluju kao stari bračni par, Goca u svom stilu kaže:

“Ja sam sigurno stara, on još nije toliko, ha-ha”, prokomentarisala je šaljivo Goca, pa otkrila da li je bilo kritičnih momenata u njihovom braku:

“Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom”, ispričala je Goca.

Izvor: alo.rs