Isplivale privatne fotografije Vanje sa majkom: Jedan detalj svima upada u oči (FOTO)

|

Nestanak, a ubrzo zatim i otkrivanje ubistva Vanje Gorčevska uzdrmalo je ceo region, a njenom ocu određen je pritvor zbog sumnje da je učestvovao u ćerkinoj otmici.

Vanjina majka Zorica, koja je i prijavila njen nestanak, često je delila fotografije na kojima je srećna i nasmejana, u društvu prijatelja i porodice, a najviše sa svojom ćerkom Vanjom.

Kako se može oceniti na osnovu onoga što je majka delila sa svojim prijateljima na mrežama, Vanja i ona su često putovale, išle na izlete i uživale sa dragim ljudima.

Može se primetiti da na fotografijama nema Vanjinog oca, Aleksandra, kome je u međuvremenu određeno 48-časovno zadržavanje zbog navodne umešanosti u kidnapovanje i ubistvo ćerke – a sve zbog iznude novca upravo od Vanjine majke Zorice.

Iako se nagađalo u kom su odnosu roditelji sada već ubijene Vanje, Zorica je za “Skoplje1” objasnila da su razvedeni, ali da nisu u lošim odnosima, naprotiv.

Dvojica osumnjičenih koji su vozili “sitroen” kojim je devojčica kidnapovana, uveče su dobili informaciju da će kobnog jutra biti sama i u koje vreme, a sve navodno od Vanjinog oca, Aleksandra.

Izvor: alo.rs