Ispijen, primetno mršaviji, ali sa osmehom na licu: Žarko Laušević prvi put u javnosti posle lečenja

|

Premijera filma Radoša Bajića “Heroji Halijarda” održana je sinoć u prepunoj MTS dvorani. Beogradska publika zdušno je aplaudirala kada su joj se poklonili glavni protagonisti, a posebnim ovacijama je nagrađen i Žarko Laušević.

Slavni glumac prvi put se pojavio u javnosti nakon teške dijagnoze i lečenja, što događaju daje poseban ekskluzivitet. Vidno mršaviji nakon iscrpljujućih terapija, Žarko je ipak smogao snage da dođe na premijeru, a osmeh na njegovom licu delovao je umirujuće i ohrabrujuće. No, mnogima u gledalištu izmamio je suze.

S druge strane, pratili su ga zabrinuti pogledi kolega. Petar Božović, Radoš Bajić, Vanja Ejdus i drugi dugo su mu aplaudirali.

Laušević je pre nekoliko meseci hospitalizovan zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. U medijima i javnosti pojavila se vest da je dijagnoza zlokobna – rak pluća. Izvesno vreme proveo je na klinici. Radio je čak i iz bolničkog kreveta, što je dalo nadu u izlečenje, a optimizam je ulila i činjenica da je pušten na kućno lečenje.

Koliki je Žarko profesionalac dokazuje činjenica da nije želeo da propusti premijeru novog ostvarenja. Svi se mole da glumac iz životne borbe izađe kao pobednik i opet stane pred kamere.

Izvor: hellomagazin.rs