Goca Božinovska ženi sina: Mlada će promeniti 3 venčanice, svekrva u crnom – Mirko kupio mladu za 50.000 evra, stigla i Cecina snaja Bogdana

|

Danas će, posle izvesnog vremena provedenog u vanbračnoj zajednici iz koje imaju sina, svoju ljubav ozvaničiti Bojana Rodić i Mirko Šijan. Porodice su dugo čekale taj trenutak, te je sve spremno za gala slavlje na kome se nije štedelo ni dinara.

Priča se da će mlada promeniti tri venčanice, od kojih jedna košta 10.000 evra. Rodići su za ovu priliku posebno uredili kuću i dvorište. Mladoženja je odabrao crni smoking koji je upario sa belom košuljom i kravatom, dok je njegova majka, pevačica Goca Božinovska ponela svetlucavu crnu kombinaciju.

Ispoštovani su običaji, te je Mirka ispred kuće Rodića sačekala jabuka koju je pogodio iz prvog pokušaja. Mlada je zablistala u beloj venčanici, a na glavi je nosila krunu. Priča se da je Mirko mladu “kupio” za 50.000 evra.

Na veselje je pristigla i mladina najstarija sestra Bogdana Ražnatović, koja se posle duže vremena se pojavila u javnosti i zablistala u šljokičavoj odevnoj kombinaciji. Bogdana je zajedno pozirala sa najmlađom sestrom Natašom Rodić, koja se jedina od njih tri još uvek nije udala.

Međutim, među prisutnima nema Mirkovih sestara Jelene i Zorane, a zašto je tako, otkrila je Goca Božinovska:

“Presrećna sam, savete neću deliti, pustiću ih da sami upravljaju svojim životom. Kako može majka da se oseća kada ženi sina? Zlata nije došla, a ni sestre Jelena i Zorana. Mirko im je rekao da samo muškarci i majka kupe mladu”, ispričala je Goca.

Izvor: kurir.rs