Ministarka Zorana promenila taktiku dok se ne sastavi nova vlada: Umesto selfija sa kućnim ljubimcima, sada objavljuje drugačije slike

|

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike do nedavno je bila vrlo aktivna na društvenim mrežama, a prednjačila je po postavljanju selfija i fotografija kućnih ljubimaca.

Njen Instagram profil bio je jedan od najpraćenijih, jer je ministarka na dlanu pružala slike iz privatnog života, govoreći da je kod nje sve otvoreno. Često i bez šminke, s mačkom i psima, Mihajlovićeva je često pozdravljala pratioce.

Ipak, u poslednje vreme može se primetiti da je takve “aktvnosti” poslednjih dana smanjila. Istina, objavi i dalje po koju fotografiju, ali isključivo one iz kancelarije ili zvanične, nastale tokom sastanaka.

Kako kaže izvor Kurira blizak ministarki, ona je rešila da malo promeni taktiku, bar dok se konačno ne sastavi nova vlada, jer joj bliski ljudi sugerišu da ne gledaju svi blagonaklono na njene objave.

“Zorana je uvek nekako bila sigurna da će biti deo vlade, ali sada je malo drugačija situacija. I dalje se nada da će ostati ministarka, ali nije toliko samouverena kao ranije. Zato se malo i primirila, da ne bi iritirala javnost”, objašnjava gore pomenuti izvor.

Poslednja na kojoj je ispozirala sa svojim psom kojem je stavila i mašnice objavljena je još 27. avgusta.

Izvor: kurir.rs