Marko Bijelić pokazao dvorac i luksuzni vozni park: Blago devojci koju oženi sin Dragane Mirković

|

Zamak Ebenfurt, južno od Beča, prema granici sa Mađarskom, od 2010. godine u vlasništvu je Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića. Iako se zdanje od velike istorijske važnosti nalazi na listi austrijskih kulturnih spomenika, malo je falilo da se uruši.

Međutim, Dragana i Toni izdvojili su ogromna sredstva za obnovu, a dvorac je zahvaljujući njima povratio stari sjaj i danas izgleda bajkovito. Pevačica ponekad objavi fotografije iz svog dvorca, pa su pratioci mogli da vide kako izgleda božićna i uskršnja atmosfera u Beču, a od nedavno naloge na društvenim mrežama su otključali i njeni naslednici.

Sada je Marko Bijelić, sin folk zvezde i uspešnog biznismena pokazao kako izgleda dvorac i vozni park o kome se toliko priča. U video-snimku koji je objavio na Instagramu proveo je pratioce kroz unutrašnje dvorište Ebenfurta i luksuzni vozni park. Jedan do drugog parkirani su skupoceni automobili – „rols-rojs“, žuti i crni „lambordžini“, crveni „ferari“… Markova velika ljubav i omiljeni hobi.

Marko inače često boravi u Srbiji, gde je, ako je verovati pričama u medijima, pronašao ljubav zbog koje je spreman i da se preseli iz Beča. Oprobao se u mnogim poslovima, a ljubav prema automobilima nasledio je od oca Tonija, koji mu pruža podršku u hobiju.

Izvor: hellomagazin.rs