Glumila je u jednoj od najgledanijih serija: Unuka Ljiljane Stjepanović je od svoje bake nasledila talenat i razmak između zuba (FOTO)

|

Još od malih nogu, ova predivna devojčica divila se svojoj baki i sanjala da postane glumica, a Ljiljana je na vreme prepoznala njen talenat.

Gledaoci serije “Selo gori, a baba se češlja” verovatno pamte devojčicu MIlicu, unuku Radašina i Radojke, a malo ko zna da je nju odigrala upravo Ksenija Repić, unuka glumice Ljiljane Stjepanović.

Ona je kao devojčica bila sa svojom bakom i u jednoj reklami, koja je jedna od najvećih umetnica naše glumačke scene. Ksenija je više puta rekla da joj je baka Ljiljana uzor i da se ponosi time što mnogo liči na nju.

– Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da i ja postanem poznata glumica,kao moja baka, jer mislim da su glumci večita deca, a ja nikad ne bih volela da odrastem – rekla je Ksenija svojevremeno.

Pre tri godine, ova talentovana devojka upisala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, a među kolegama na studijama su joj i Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, i Đuro Brstina, sin legendarnog glumca Branimira Brstine.

Dok studira stiče i iskustvo, pa je igrala u predstavi “Miris kiše na Balkanu”, kao i u seriji “Močvara”.

Njena baka Ljiljana Stjepanović mnogo je ponosna nju i ne krije zadovoljstvo i sreću što je unuka pošla njenim stopama.

– Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a kako sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je poraslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Kada je bila mala pravila je “pjedstave” za sve nas u kući, sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve pomno upijala – rekla je glumica jednom prilikom.

Ljiljana je na vreme prepoznala Ksenijin talenat, a posebno je raduje jer njena unuka zaista uživa u ovom poslu.

– Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam mnogo ponosna jer nisam od onih glumica koje kažu: Ne daj bože da mi dete bude glumac! Ja sam savršeno srećna u svom poslu, tako da ne vidim razlog zašto bih joj branila da se time bavi – rekla je Ljiljana.

Izvor: glossy.espreso.co.rs