Ono što je ova svekrva uradila, potpuno je razbesnelo mladu: Mladoženja ipak doneo čudnu odluku

|

Jedna buduća mlada, nakon saznanja da je njen verenik vratio venčanicu koju je izabrala u radnju, zamenivši je onom koja se svidela njegovoj majci, njenoj budućoj svekrvi, ova 28-godišnja devojka je prosto pobesnela od nervoze.

Kako je rekla, njena buduća svekrva je veoma nametljiv tip, pa se nažalost, planiranje venčanja pokazalo kao noćna mora jer majka njenog budućeg supruga nije htela da se složi oko većine odluka. Stvari su postale katastrofalnije kada je insistirala da učestvuje u kupovini venčanice, i to samo da bi odmah odbila venčanicu koju je odabrala ova mlada.

Naime, ova 28-godišnja devojka podelila je svoje iskustvo na Reditu.

„Bila sam mnogo srećna što sam pronašla baš ono što sam tražila, ali njegova majka je odabrala haljinu koja se njoj svidela i rekla je da je u njoj zamišljala nevestu. Međutim, ta haljina bila mi je pomalo jeziva i uopšte nije bila u mom fazonu. Izvinila sam se i zahvalila joj, ali sam rekla da sam se već odlučila za haljinu koju želim da nosim na svom venčanju“, napisala je ova devojka.

Kako nam je rekla, te iste večeri, je njen verenik došao kući potpuno besan, prebacujući joj što je odbila pomoć njegove mame u odabiru haljine i tako je isključila iz svega. On ju je zamolio da umesto toga razmisli o haljini koju je odabrala njegova majka, tvrdeći da te dve haljine i nemaju neke velike razlike.

Da stvar oko venčanice bude još komplikovanija, sledeće večeri kada je mlada došla kući videla je da nema njene haljine, a na mestu gde je stajala bila je venčanica koju je izabrala svekrva.

„Nazvala sam ga i odmah mi je rekao šta je uradio i zašto je to uradio. Bila sam u totalnom šoku i počela sam da vrištim na njega. Zamolio me je da se smirim i da ovoj haljini dam šansu. Nisam mu dala prilike da govori, već sam se drala na njega. Kada je došao kući, svađa se nastavila, a zatim sam otišla kod prijateljice, a on je nastavio da zove i zove, da šalje poruke. Govorio je kako sam preterala“, dodala je.

„Govorio je jedno te isto, kakao je njegova mama imala viziju i dobre namere, i da dam ovoj haljini šansu i kako ona samo želi ono što je najbolje za mene kao svoju buduću snaju“, rekla je.

A šta su na sve to rekli mladini roditelji? Na kraju se ispostavilo da se njena majka takođe mnogo bunila zbog ponašanja mladoženjine mame, ali mladin tata je ipak smatrao da bi sve trebalo samo da ide svojim tokom, kako njegova ćerka ne bi pokvarila odnose sa budućom porodicom.

U celoj ovoj priči , mlada je potražila pomoć na Reditu, gde su joj stizali razni komentari i saveti:

„Vrati mu prsten. Reci mu – nadam se da ćeš imati venčanje kakvom ste se ti i tvoja mama uvek nadali. Odšetaj“, stoji u jednom od komentara..

„Za tvoju svekrvu ti nisi osoba, već ukras koji ide uz njenog sina. Ako tvoj verenik nije spreman da se zauzme za tebe i sebe, moraćeš da se navikneš na to da će ona uvek upravljati vašim životima“, napisao je drugi.

Izvor: zadovoljna.nova.rs