Dva meseca nakon razvoda Ivana Španović zablistala pored poznatog glumca: I on ne skida osmeh sa lica (FOTO)

|

Najbolja atletičarka planete Ivana Španović poslednjih nedelja je u centru pažnje. Lepa Zrenjaninka se razvela, ali se očigledno vrlo brzo vratila u kolosek i uhvatila takmičarski ritam. I opet blista u atletskoj dvorani.

U Beogradu je u toku Indoor Meeting, na kojem učestvuju atletičari iz 44 zemlje. Iako je Ivana preskočila ovo takmičenje, nije izdržala da se ne pojavi na Banjici, gde je najveća zvezda.

Srpska kraljica atletike na Instagramu objavljuje sva dešavanja iz dvorane, a u njen stori je zalutao i jedan vrlo popularan gospodin koji se ne bavi sportom. No, nema sumnje da je sportista u duši.

Svojevremeno je sa Kuguarsima izvodio jednu šaljivu pesmu u čast fudbalera Dejana Savićevića, a rekreativno voli da zaigra tenis.

„Najskuplja za kraj”, napisala je Ivana, od pre par meseci ponovo Španović, uz zajedničku fotografiju sa glumcem Draganom Jovanovićem, koji često posećuje sportske događaje.

Dok bodri svoje mlađe kolege i deli im savete, Ivana je iskoristila priliku da ovekoveči susret sa popularnim glumcem, i oduševila i svoje i njegove fanove.

Izvor: hellomagazin.rs