Doktor Vanja uslikan sa bivšom ženom u tržnom centru: Mlađa od Snežane, drži je za ruku – Da li bi ovo mogao biti kraj?

|

Pevačica Snežana Đurišić dugo je u emotivnoj vezi sa poznatim ginekologom Vanjom Milošević, ali već neko vreme priča se da je par u zategnutim odnosima. Iako su izgradili zajednički život, navodne nesuglasice među njima punile su novinske stupce, a doktor Vanja sada je opet uslikan sa ženom, a da to nije popularna pevačica.

Naime, emotivni partner popularne pevačice provodio je vreme sa bivšom suprugom i ćerkom u jednom tržnom centru u Beogradu, a sve su to zabeležili novinari “Scandala!”

Ćerkica je neko vreme provela sa ocem, a primetno je da su svi zajedno u jako dobrim odnosima te se može zaključiti da je Vanja otac za primer.

Poznati ginekolog o svoj deci koju ima iz prethodnih veza podjednako brine, a sa bivšim partnerkama je u dobrim odnosima te se ovog puta našao sa tom ženom kako bi vratio dete, prenosi “Scandal!”

Kako se ovim povodom ni Snežana ni Vanja još uvek nisu javno oglašavali nije poznato šta o svemu tome misli pevačica, ali čini se da je upućena u celokupnu situaciju jer su još uvek u harmoničnoj vezi.

Izvor: story.rs