Sedam meseci posle raskida sa Cecom, Bogdan Srejović rekao svoje: “Bio sam prinuđen da reagujem”

|

Već sedam meseci prošlo je od raskida Bogdana Srejovića i Cece Ražnatović a čini se u žiži javnosti su i dalje. Mediji ne prestaju da pišu sa kim je Bogdan pronašao svoju sreću posle raskida, a on sa druge strane nikada nije želeo da novinske napise demantuje.

Spajali su ga za raznim domaćim lepoticama, poznatim i nepoznatim javnosti, a Bogdan je sve mirno posmatrao sa strane. Sve do sada, kada je rešio da tome stane na put.

“Sve što ste u poslednje vreme mogli da pročitate u medijma o meni i mom privatnom životu bila je apsolutna laž. Iz tog razloga sam po prvi put prinuđen da reagujem i demantujem sve medijske navode. Ovom prilikom želim da upozorim sve predstavnike medija da ću za svaku napisanu laž ubuduće potražiti pravnu zaštitu”, oštro je poručio Bogdan Srejović putem svog profila na Instagramu.

S druge strane, o njegovoj bivšoj emotivnoj partnerki Svetlani Ceci Ražnatović nije se pisalo na tu temu, jer je ona znatno slabije aktivna na društvenom planu. Nakon raskida najviše vremena provodila je u kućnoj atmosferi, okružena porodicom.

Izvor: hellomagazin.rs