Dok drugi kupuju poklone za Dan zaljubljenih, Laza Ristovski to radi drugačije: Predivnim gestom obradovao Anicu (VIDEO)

|

Glumac Lazar Ristovski “Dan zaljubljenih” ranijih godina posmatrao je kao još jedan običan dan u nizu koji ne treba posebno obeležavati.

Možda je takav bio jer njegovoj bivšoj supruzi Danici Ristovski kojoj taj datum konkretno nije mnogo značio. Međutim, romansa sa 39 godina mlađom Anicom Lazić, koja je očigledno u njemu probudila neku novu energiju, dosta ga je po tom pitanju promenila.

Za početak svima je na društvenim mrežama dao do znanja da je zaljubljen. Njegovi dugogodišnji pratioci ostali su šokirani kada je objavio fotografiju sa novom devojkom, a potom je usledio šok za šokom, medijski naravno.

Sve to Lazar je smatrao normalnim ponašanjem. Iako priznaje da ljudi često zbog ljubavi gube glavu, on u svojim zrelim godinama to sebi nije dozvolio.

Naprotiv, sa obe noge na zemlji rešio je da poverenje, a potom očigledno i srce, poveri mladoj glumici zbog koje je spreman na sve, čak i na to da bivšoj ženi otkaže angažman, a nju ubaci u projekat.

On je na današnji praznik ljubavi na Jutjub kanalu izrecitovao pesmu Jovana Dučića “Pesma ženi” i čini se ganuo sve pripadnice lepšeg pola. Skoro da može da se predvidi kako će mlada umetnica na ovaj gest voljenog odreagovati. Zasigurno je da će i ona to podeliti na mrežama.

Izvor: story.rs