Jovana Jeremić otkrila šta joj je Dragan poklonio za Dan zaljubljenih: “Neću te voleti večno, ali ne ljuti se…”

|

Voditeljka Jovana Jeremić ne krije koliko je zaljubljena u svog 14 godina starijeg izabranika, bisnismena Dragana Stankovića. Njih dvoje danas proslavljaju svoj prvi praznik ljubavi, a Dragan se potrudio da ovaj dan za Jovanu bude nezaboravan.

Voditeljka se pohvaila na svom Instagram storiju poklonom koji je dobila po svemu sudeći od svog partnera. U pitanju je zlatna ruža, a pored ruže se nalaze i skupocene naočare za sunce. Na zlatnoj ruži stoji poruka na kojoj je napisano:

“Znaj, neću te voleti večno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje večno. Voleću te samo jeadn mali deo večnosti, koliko traje moj život”, piše u romantičnoj poruci, a Jovana je odgovorila na poruku:

“Moja ljubav, 14.02.2024. Dušo vetra, mesečeva kćeri, ljubavi jedina, što vrištiš u ovoj tišini čuvajući osećaj u samoći”, uzvratila je Jovana na lep gest emotivnog partnera.

Jovana je pre par dana otkrila da njoj poklon od Dragana nije potreban, već da joj je bitno da njih dvoje budu zajedno, ali po svemu sudeći poklon nije izostao.

Izvor: telegraf.rs