Dnevni horoskop za 27. jun 2022. Jarčevi, ulažete veliki napor, ali neko nema poštovanja

|

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da insistirate na nekim sporednim događajima. Posao: Konsultujete saradnike pre nego što donesete konačnu odluku. Više glava može da smisli bolje rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

Bik

Ljubav: Važno je da dobro razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ljubav: Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko podstiče Vaše nezadovoljstvo. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa novim izazovima. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće Vam relaksacija.

Rak

Ljubav: Nema razloga da se ponašate susretljivo. Važno je da shvatite »pravu vrednost« nečijeg prisustva. Posao: Postupite na osnovu svojih merila i bez detaljnih objašnjenja. Kolo sreće se okreće, negde dobijate a negde gubite. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

Lav

Ljubav: Delujete uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku« i emotivni predah. Nedostaje Vam poverenje u jednu blisku osobu. Posao: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika može da odradi i Vaš deo posla. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.

Devica

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog poverenja. Posao: Potrebno je da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati Vaše izgovore ili poslovne propuste. Zdravlje: Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Vaga

Ljubav: Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše za dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Posao: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije, nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Škorpion

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja, pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite. Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način. Budite diskretni. Zdravlje: Poboljašajte svoju psihofizičku kondiciju.

Strelac

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«. Posao: Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Prihvatite partnerovu ideju ili rešenje. Nema potrebe da se nadmudrujete u trci u kojoj nema pobednika. Posao: Ulažete veliki napor, ali neko nema poštovanja za Vaše rezultate i osporava Vašu ulogu. Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju.

Vodolija

Ljubav: Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Posao: Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Ribe

Ljubav: Pažljivije birajte osobu sa kojom želite emotivno da se opustite ili da uživate u nekoj intimnijoj zabavi. Posao: Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje namere. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost i različite vidove ekstremnog ponašanja.