Dnevni horoskop za 23. decembar 2022. Vodolije, neko podstiče vaše nezadovoljstvo – Lavovi preopterećeni

|

Ovan

Ljubav: Postavite određena pravila u emotivnom dijalogu. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima. Zdravlje: Važno je da se oslonite na svoj razum, nema razloga za paniku.

Bik

Ljubav: Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe. Posao: Važno je da se dobro organizujete i da poštujete poslovni dogovor u predviđenom roku. Zdravlje: Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Blizanci

Ljubav: Priuštite porodici ili voljenoj osobi dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje Vam je stalo. Posao: Dobar izbor proizilazi iz konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja. Zdravlje: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

Rak

Ljubav: Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na Vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere. Posao: Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu meru odgovornosti. Zdravlje: Dozvolite nekom da Vas oraspoloži, opustite se.

Lav

Ljubav: Ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Devica

Ljubav: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Posao: Važno je da proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna i pravilnija nega.

Vaga

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Posao: Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju. Prihvatite kompromis. Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Stalo Vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da uđete u nečiji »ljubavni trag«. Posao: Saradnici Vam zameraju da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite samovolju. Zdravlje: Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode i nervozu.

Strelac

Ljubav: Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša Vaše primedbe. Očekujete brz ili lak rasplet događaja. Posao: Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte »loše navike«.

Jarac

Ljubav: Uz sve uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas« ili ritam osećanja. Posao: Stvari procenjujete na osnovu praktične primene ili njihove upotrebne vrednosti. Zdravlje: Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju.

Vodolija

Ljubav: Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko podstiče Vaše nezadovoljstvo. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa novim izazovima. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće Vam relaksacija.

Ribe

Ljubav: Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Posao: Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.