Zet i tašta se ne slažu u jednom: Bogdanina majka reagovala na Veljkov komentar u vezi bebe

|

Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović, danas se porodila i na svet donela trećeg sina kojem su roditelji dali ime Isaija, iako su prvobitno odredili ime Ilijan.

U porodilište su prvi stigli Veljko i Ceca Ražnatović, a odmah nakon njih i Bogdanina majka Danijela Rodić sa ćerkom. Danijela je upitana od strane okupljenih medija na koga liči mali Isaija, a ponosna baka je kratko odgovorila:

“Pa trenutno liči na sebe”, rekla je i otkrila kako se Bogdana oseća:

“Super je Bogdana, sve je hvala Bogu u najboljem redu”, izjavila je Danijela, a na Veljkov komentar da je Isaija liči na Ražnatoviće, ona je odgovorila:

“Menjaju se”, rekla je kroz osmeh.

Bogdana i Veljko Ražnatović prvog sina dobili su 6. juna 2020. godine i dečaku su dali ime Željko, po Veljkovom ocu, a potom je njihova porodica prošle godine postala bogatija za još jednog člana – Krstana, koji je rođen 17. aprila, na datum Arkanovog rođenja.

Sada su bogatiji za još jednog sina kom su dali ime Isaija, a Veljko se nada da će četvrto dete biti devojčica, i tu bi trebalo da stanu zbog Bogdaninog zdravstvenog stanja, jer je u kratkom vremenskom periodu imala tri carska reza.

Izvor: pulsonline.rs