Milan Marić objavio radosne vesti: Uskoro stiže novi član porodice – Bjelina ćerka biće presrećna (FOTO)

|

Naš poznati glumac Milan Marić gaji ljubav prema glumi, svojoj porodici, prijateljima, životinjama, svojoj izabranici, kao i životu uopšte.

Svi već znaju da poslednjih godinu i po dana on svoju pažnju i ljubav pruža Miji Bjelogrlić. Ćerku Dragana Bjelogrlića upoznao je prilikom rada na filmu “Toma”, a kako su im se energije odmah poklopile, niko se nije začudio kada se ubrzo među njima rodila ljubav.

Tokom godine se pričalo i pisalo svašta o novopečenim emotivnim partnerima i o njihovoj ljubavi. Govorilo se da su vezu, pod velikim pritiskom medija, završili, da su se potom i pomirlii, međutim, nažalost nijedna informacija nije potvrđena niti demantovana, pa je javnost ostala uskraćana za informacije šta se dogodilo među njima i u kakvom su sada odnosu.

U njihovim životima prisutne su samo dobre vesti, pa je Marić nedavno obavestio javnost, objavivši na “Instagram” profilu novog člana porodice. Naime, Milan se slikao sa prelepim psom i napisao je sledeće:

– Za kraj dana nešto lepo.

Svima je dobro poznata ljubav Milana Marića prema psima. On je pre par godina ostao bez Ajka, kućnog ljubimca kojeg je dobio za 18. rođendan i koji mu je bio saputnik i saučesnik u životu, pa je zbog toga mnogo dugo tugovao. Sada je ovaj novi pas prelepo iznenađenje za njega i nova radost njegove porodice.

Izvor: story.rs