Jovana dobila Zerinu na sudu: “Nesuđeno zanimanje mi baš dobro ide” – Otkrila gde ide novac od suda

|

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić na svom Instagram profilu pohvalila se da je dobila sudski spor protiv Zerine Hećo, a sada je otkrila detalje presude. Naime, bivša učesnica rijalitija Zerina Hećo, krivično je tužila Jovanu, jer je u program, pričajući o ženama koje se bave najstarijim zanatom, prikazivala njene fotografije. Međutim, sud je presudio u korist voditeljke.

“Dobila sam Zerinu, ovo je samo početak mog obračuna sa takvim pojavama. Kreće haos, sve preko suda. Shvatila sam da mi moje nesuđeno zanimanje mnogo dobro ide. Taman vidim kolege u sudu sa klase, popijemo kafu i pobedim nuspojave u društvu. Ja sam po malo i mastermind prava i advokature u skladu sa mojim ocenama u indeksu. Sav novac od suda na ovim sporovima ide domovima za nezbrinutu decu”, izjavila je Jovana Jeremić.

Jovana se, zadovoljna presudom, javno oglasila i na Instagramu.

“Pobeda, oslobađajuća krivična. Neke pojave samo sud rešava. Nikada neću dozvoiliti da se kači na moje ime. Moje ime je moja firma i lični brend. Ja biram sa kim ratujem i to kod mene mora da se zasluži”, poručila je Jovana Jeremić.

Izvor: kurir.rs