Dnevni horoskop za 2. april 2022: Lavovi, očekuje vas veliki novčani dobitak

|

Ovan

Budite obazrivi sa novim poslom. Nezaposleni Ovnovi mogu dobiti odličnu novu poslovnu ponudu. Slobodni Ovnovi će sresti jednu zanimljivo osobu, a oni zauzeti imaju nepoverenje prema voljenoj osobi.

Bik

Čućete lepe vesti iz inostranstva. Smeši vam se uspešan period ukoliko se vaš posao zasniva na saradnji sa inostranstvom.Sve više se zbližavate sa partnerom.

Blizanci

Od danas će vam sve ići za rukom. Jedan poslovni poduhvat može vam doneti značajan dobitak. Zauzeti blizanci mogu očekivati ozbiljan razgovor sa partnerom. Muči vas poverenje.

Rak

Trenutno su zvezde na vašoj strani. Poslovni potezi mogu vam doneti finansijski napredak. Privlačite pažnju suprotnog pola, pa če u iskušenje doći i oni koji su zauzeti.

Lav

Pred vama je yavršetak značajnog posla koji ste započeli pre. Danas vas očekuje poseban uspeh ukoliko se bavite nekretninama, kao i veliki finansijski dobitak. Lavovi polako razmišljaju o zasnivanju porodice.

Devica

Današnji dan može vam doneti uspeh na poslovnom putovanju ili u okviru stručnog usavršavanja, ako polažete neke ispite,testove i sl. Na ljubavnom polju doći će do stabilizacije.

Vaga

Nezaposleni pripadnici ovog znaka mogu dobiti ponudu za posao. Sve će zavisiti od vas i vašeg samopouzdanja. Budite oprezni jer se može pojaviti složenija situacija na ljubavnom planu, i to u vidu paralelne veze. Više se odmarajte, umorni ste.

Škorpija

Morate obratiti pažnju na finansije. Mogući su iznenadni troškovi. Oni koji su slobodni moguće je da će upoznati osobu u znaku Bika. Prijalo bi vam opuštanje, relaksirajte se.

Strelac

Ovaj period obeležiće stabilnost na polju finansija. Takodje, sada je pravi trenutak za planiranje i osmišljanje nove poslovne taktike. Svidja vam se jedna osoba koja vam je za sada prijatelj.

Jarac

Ovaj dan je odličan za poslovna putovanja. Kroz saradnju sa inostranstvom očekuje vas uspeh. Slobodne Jarčeve očekuje ljubavna avantura na putovanjima. Nervozni ste zbog posla.

Vodolija

Postoje ljudi koji vam ne žele dobro i morate se paziti takvih “prijatelja”. Zavist kolega može doprineti raznim spletkama. Zanemarili ste sebe, posvetite vreme sebi, svom izgledu.

Ribe

Pripadnike ovog znaka očekuje uspeh u saradnji sa inostranstvom. Budite oprezni sa previše dobrim ponudama. Odnos sa partnerom je stabilan. Odmarajte više.

Izvor: stil.kurir.rs