Dnevni horoskop za 15. septembar 2022: Ribe, nemojte sedeti skrštenih ruku – Blizancima uopšte neće biti dosadno

|

Ovan

Posao: Iako vam može biti povremeno naporno, važno je da budete uporni i ne odustajete od svojih ciljeva. Uspeh sledi. Ljubav: Uživajte u komunikaciji sa novom simpatijom, prepustite se i neka priča krene sama od sebe. Zdravlje: Opterećen vam je donji deo nogu.

Bik

Posao: Po principu dva koraka napred – jedan nazad mogao bi da protekne ovaj radni dan kod Bikova. Uzdržite se od brzih reakcija, potrudite se da nađete samokontrolu. Ljubav: Družite se, izlazite, obnovite neke kontakte preko društvenih mreža, izbor je veliki. Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

Blizanci

Posao: Moraćete da reagujete brzo kako biste rešili neke situacije koje će bukvalno iskakati pred vama. Verujte svom instinktu. Ljubav: Mogu se pojaviti stare, a mogu i nove simpatije, tek danas vam neće uopšte biti dosadno. Uživajte i zabavljajte se. Zdravlje: Budite pažljivi sa oštrim predmetima.

Rak

Posao: Većina Rakova imaće danas nešto niži nivo radnog elana i motivacije, pa se fokusirajte samo na ono najvažnije. Ljubav: Danas možete očekivati da vam se namesti sticaj povoljnih okolnosti, za bar jedno kvalitetno novo poznanstvo koje će vas pokrenuti. Zdravlje: Pazite se fizičkih povreda.

Lav

Posao: Nije dobar dan za započinjanje novih profesionalnih etapa, fokus bi trebalo da bude na završavanju starih zadataka. Ljubav: Povoljne okolnosti za uspostavljanje novih poznanstava sa veoma interesantnim osobama. Uživajte. Zdravlje: Okružite se pozitivnim osobama, boravite što više u prirodi.

Devica

Posao: Benefiti od vašeg rada iz ranijeg perioda odraziće se kroz povećanje finansija, što ste i zaslužili. Nastavite da budete vredni istrajni. Ljubav: Opušteno druženje bez velikih očekivanja sa dragom osobom, jesu najrealniji scenario. Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Većinu radnih zadataka uspećete da ostvarite danas, mada nešto teže i sporije. Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa. Zdravlje: Osetljivost grla.

Škorpija

Posao: Ovaj radni dan trebalo bi da vam donese bolju adaptaciju na nedavne promene koje su se dogodile u sferi organizacije poslovnih aktivnosti. Ljubav: Nemojte dozvoliti da zlobni komentari i neproverene informacije, stvaraju u vašoj glavi dodatnu konfuziju. Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem.

Strelac

Posao: Promenjene okolnosti na poslu zahtevaće od vas dodatno prilagođavanje novonastaloj situaciji. Ljubav: Dobar je dan da se posvetite većem angažovanju na ljubavnom polju. Zadovoljstvo je izvesno ukoliko ste pažljivo oslušnuli svoje srce. Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Najviše aktivnosti tokom ovog radnog dana, većina Jarčeva treba usmeri ka proširivanju kruga poslovnih saradnika, i otvaranju vrata za ambicioznije poslovne poduhvate. Ljubav: Neočekivana pojava potpuno nove osobe mogla bi ozbiljno da vas zainteresuje. Ne propustite priliku da se bolje upoznate. Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, boravak u prirodi

Vodolija

Posao: Promene, pre svega na polju organizacije i komunikacije mogle bi da vas nerviraju, pa je poželjno da prihvatite ovaj period. Ljubav: Ako bar jedna nova zanimljiva osoba izvesno vreme okupira vašu pažnju, onda ne bi bilo loše da se pozabavite planiranjem konkretnih poteza. Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Ribe

Posao: Današnje aktivnosti uglavnom će vam biti usmerene na razne dogovore, pregovore a moguć je i kraći put. Ljubav: Ukoliko postoji naznaka da ste interesantni nekoj novoj osobi, nemojte sedeti skrštenih ruku. Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Izvor: stil.kurir.rs