Dnevni horoskop za 15. oktobar 2022: Vage, partner vam oštro zamera jednu stvar – Ovnovi, ulažite u nekretnine

|

Ovan

Astrolozi predlažu da uložite novac u posao koji je vezan za izgradnju ili nekretnine. Dobra zarada sa Lavom ili Blizancima. Imate odličan ljubavni dan pun sreće i lepih događanja. Raspoloženi ste.

Bik

Na poslu dosta toga zavisi od vas. Imate promenu posla. Saradnici su vam bolji nego do sada. Razmišljate o novoj ljubavi, želite promenu. Poznanstvo sa harizmatičnom Vodolijom. Nervoza vas prati.

Blizanci

Posvećenost radu, idejama zahvalite vašoj dobroj mentalnoj energiji. Saradnja sa Ribama odlična. Slobodni pripadnici znaka imaju susret pun zanimljivih priča. Verovatno je Vaga neko koga ste izabrali. Puni ste samopouzdanja.

Rak

Mentalno se dobro osećate jer želite da kažete ono što mislite. Vrlo ste sposobni u svom radu. Partner vam daje sigurnost i zbog njega dosta uspeha imate u životu. Sreća je na vašoj strani. Osetljiva vam je koža.

Lav

Razmišljate i radite unapred. Saradnja sa Ovnom je veoma spešna. Ukoliko ste usamljeni potražite sreću kod vašeg znaka. Drugi Lav je zainteresovan za vas i ljubav sa vama. Napeti ste.

Devica

Odličan poslovni dan. Imate sve uslove da uspete. Pomoć i sreća vas prati sa osobom koja ima već razvijen privatan posao. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg grada, države u kojoj živite. Dobro se osećate.

Vaga

Saradnici užurbano rade na svojim projektima a vi ih pratite. Energija je dobra i svi su pod njenim uticajem. Površnost je nešto što se ne dopada partneru, unesite emocije u odnos. Bolovi u donjem delu kičme.

Škorpija

Mnogi od vas kreću na novi posao. Osećate se dobro u vezi sa tim i nemate nikakav strah da nećete uspeti. Donostite važnu ličnu odluku. Osećate se kao da ste ponovo rođeni.

Strelac

Danas je povoljan dan. Energični ste, rado prihvate izazove. Kupovina, prodaja, sve dolazi u obzir. Vi i vaš partner danas zajedno možete da osvojite ceo svet, ništa za vas nije nemoguće. Obratite pažnju na sinuse i arterije.

Jarac

Okrenuti ste budućnosti, intuicija vam odlično radi. Okolina primećuje izvesnu promenu kod vas. Komunikacija sa partnerom je bez histerije i sitnih reči. Verujete u napredak svoje veze. Loš metabolizam. Tinkture mogu biti od pomoći.

Vodolija

Svima se obraćate otvorenog srca i širokog osmeha. Baš je lepo je raditi u vašem prisustvu. Tražite nekog sa kim bi mogli da to podelite. Svako nađe svoju polovinu. Preopterećena leđa, gornji deo tela.

Ribe

Dobro ste raspoloženi, prenosite pozitivu na saradnike. Mnogo im znači vaš optimizam. Vreme provodite zajedno sa partnerom. Romatično je. Vreme je za kardiologa i sistematski pregled.

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs