Vanja Mijatović se ipak nije udala: Ni Aleksandra Mladenović joj nije bila kuma – Evo šta je prava istina

|

Pevačica Vanja Mijatović rekla je sudbonosno “da” vereniku Aleksandru, a veliku žurku organizovali su u jednom poznatom restoranu u Beogradu. Vanja je svoju prelepu venčanicu obukla tek kad je u farmerkama stigla u restoran, i tada se pojavila pred skoro 300 zvanica.

Kako su mnogi mislili, pevačica Aleksandra Mladenović trebala je da joj bude kuma, ali se to ipak nije desilo. Aleksandra jeste bila kuma na ovom veselju, ali sa mladoženjine strane! Aleksandra je sada sredila utiske sa svadbe, pa je ponešto i rekla o kumstvu koje je sve iznenadilo.

“Bilo je zaista prelepo. Ja sam bila mladoženjina kuma, a Marina Radosavljević bila je Vanjina kuma. Kada su mi rekli lepe vesti da će se uzeti, bila sam mnogo srećna”, kaže pevačica i otkriva i to da se Vanja i Aleksandar ipak još uvek nisu venčali.

“Mislim da će venčanje biti kasnije, sada je samo bila žurka za porodicu i prijatelje”, saopštila je Aleksandra, koja je inače ovim mladencima za prvi ples zapevala svoju pesmu “Poseban“, te su mnogi u sali bili pod velikim emocijama.

A evo i kako je bilo na zabavi:

Izvor: mondo.rs