Preseo im Pariz: Dragana i Manuela našle se na meti inostranih lopova – Umešana i sobarica

|

Dragana Mirković neumorno radi ove sezone, te je nedavno imala nastup u Parizu, a u grad ljubavi krenula je sa ćerkom Manuelom kako bi posle rada provele nekoliko dana u uživanju i obilascima.

Međutim, kako prenosi “Scandal”, folk zvezda se našla na meti opasnih inostranih lopova koji su imali detaljan plan pljačke.

“Ni Dragana ni Manuela nemaju pojma da je ta noć obema mogla da presedne. Ti lopovi koji godinama kradu po Evropi imaju dojave kada ko od poznatih iz Evrope ili sveta dolazi u Pariz i onda po tome planiraju akcije”, kaže izvor za pomenuti list i dodaje:

“Tako su saznali da dolazi Dragana, pa su se odmah raspitali gde će odsesti i u kom apartmanu. Oni imaju po hotelima sobarice i čistačice koje im to javljaju. Akcija je planirana za noć kada je pevačica imala nastup. Naravno, Manuela je sve vreme bila sa majkom u klubu, a lopovi su samo čekali znak svojih doušnika da je apartman prazan i da oni mogu da deluju”, ispričao je izvor.

Na sreću, jedna od sobarica koja ne radi te zabranjene poslove, primetila je šta se sprema, te je pretila da će zvati policiju i tako je šteta sprečena.

Izvor: hellomagazin.rs