Dnevni horoskop za 11. februar 2023. Bikove očekuje poslovni uspeh, Škorpije danas emotivno funkcionišu

|

Pogledajte šta vam zvezde poručuju u dnevnom horoskopu za 11. februar.

Ovan
Iskoristite ovaj dan za završetak rada na velikom projektu. Uspećete danas da sredite papirološki deo posla. Odnos sa partnerom se dosta poboljšao, pa ćete danas usaglasiti veoma bitne zajedničke planove. Zdravlje vam je solidno.

Bik
Danas ćete imati originalne ideje. Uspeh u poslovnoj saradnji imaće naročito oni Bikovi koji se bave uslužnim delatnostima ili komunikacijama. Danas posebno zračite privlačnošću, pa ćete privlačiti baš one osobe koje vam mogu mnogo značiti kasnije. Zdravlje vam je odlično.

Blizanci

Oni koji nisu zaposleni danas bi mogli da dobiju odličnu poslovnu ponudu. Očekuje vas veoma važan razgovor, ali uspeh zavisi od nivoa vašeg samopouzdanja i prezentacije. Idealan je dan za bitne razgovore sa vašim partnerom. Mogli biste da donesete važnu odluku za vašu budućnost. Pad imuniteta.

Rak

Danas odaberite pravu ekipu saradnika, jer će vam uspeh ovog dana u potpunosti zavisiti od celog vašeg tima saradnika. Dobro će vam doći zajedničko putovanje sa partnerom kao i dalja harmonizacije vašeg odnosa. Obratite pažnju na zdravlje, moguć je pad imuniteta.

Lav

Danas imate posebno samopouzdanje pa ćete uspeti da pokrenete neki novi krug poslovanja. Sve se više poboljšava finansijska situacija. Lavovi koji su slobodni mogu da se nađu u dilemi o novoj osobi koju su upoznali. Vreme će sve da vam pokaže, ne žurite. Zdravlje vam je odlično.

Devica

Ovo i nije najbolji trenutak ukoliko želite da nešto menjate iz korena. Moguće je obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti. Uprkos dileme u početku, spremni ste za nastavak ljubavne priče. Pad imuniteta.

Vaga

Pripadnici ovog znaka koji se bave privatnim biznisom danas mogu da postignu dobar uspeh. Otvara vam se nova perspektiva saradnje sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Partneru pripremite neko lepo iznenađenje, jer će to ojačati i stabilizovati vašu vezu. Zdravlje vam je dobro.

Škorpija

Vaša poslovna komunikacija prepuna je napete atmosfere, te može da vam trajno destabilizuje poslovne kontakte. Neočekivani troškovi su pred vama. Moguća je pojava nove osobe u vašem životu sa kojom je moguć početak ozbiljne veze. Moguća je glavobolja.

Strelac

Niste zadovoljni kako napredujete u karijeri. Ipak, zbog posebne konstelacije kojoj ste izloženi, glavni izazov biće upravo vaše strpljenje i mudra taktika. Moguća su nova poznanstva sa zanimljivim osobama. Mogući su i flertovi na putovanjima. Zdravlje vam je dobro.

Jarac

Imate mnogo planova i poslovnih ideja, ali ovo nije pravi period za realizaciju velikih ciljeva. Bilo bi bolje da sačekate bolji trenutak. Danas budite potpuno iskreni i otvoreni prema partneru, jer u suprotnom, može doći do nepoverenja i ljubomornih scena. Mogući su bolovi u vratu.

Vodolija

Situacija na poslu vam je nestabilna, imate preveliki broj obaveza i mnoge prepreke mogu obeležiti ovaj dan. Moguća je saradnje sa osobama iz inostranstva. Pojačana nervoza koju osećate odražava se na vaše odnose sa partnerom. Biće bolje u narednom periodu. Zdravlje je u redu.

Ribe

Pozicija na poslu vam je odlična, a prvi izgledi za napredovanje desiće se u bliskoj budućnosti. Pridržavajte seplana i sledite svoju intuiciju. U poslednje vreme niste zadovoljni vašim partnerom. O svemu otvoreno porazgovarajte kako ne bi došlo do otuđenja. Zdravlje solidno.

Izvor: stil.kurir.rs