Napustio je grad i odselio se u selo da gaji koze: Naš glumac oženjen je poznatom kolegenicom, a evo kakav im je život u prirodi

|

Domaću publike, Branko Janković osvojio je ulogom kadeta Džakovića u seriji “Vojna akademija”, a sada ga mnogi pomno prate u hit seriji “Tate”. Glumac Branko Janković vodi svoj život daleko od očiju javnosti, a malo je poznato da je u braku s koleginicom Natašom Janković.

Natašu je publika gledala u popularnim serijama “Jutro će promeniti sve”, “Preživeti Beograd”, “Urgentni centar”…

Oni su već godinama u srećnom braku, imaju troje dece i farmu koza, a takođe se bave i poljoprivredom.

Branko je u jednom intervjuu rekao da, kada su u Beogradu, nemaju pomoći oko dece i jedno od njih dvoje je uvek sa mališanima.

– Nas dvoje smo u Beogradu maltene sami, pa gledamo da se organizujemo tako da jedno od nas bude kod kuće sa decom. Radimo sve oboje, od hranjenja, presvlačenja, kupanja, uspavljivanja i šetanja dece do pravljenja ručkova i sređivanja kuće. U početku mi je bilo neobično sa Koviljkom, jer je devojčica, ali eto navikao sam se i na to. Ona mnogo voli muziku, čim čuje taktove omiljenih dečjih pesmica, počne da se smeje. Najviše voli “Ulovio Toma soma”. Njena prva reč joj je bila “tata” – rekao je svojevremeno glumac.

Tamara Dragičević, koja u “Vojnoj akademiji” igra suprugu Brankovom liku, podelila je fotografiju na kojoj je pozirala sa ovim srećnim parom i tada se i našalila:

“S dve žene”, objavila je Tamara, siguro aludirajući na to da je u seriji “Vojna akademija” igrala Brankovu suprugu.

Inače, glumac se pre par godina preselio u selo Gunjaci kod Osečine, gde ima farmu od 150 koza, a u Beograd ide samo zbog poslovnih obaveza.

On se bavi preradom kozjeg mleka i na farmi proizvodi sir i surutku. Biznis je razradio za kratko vreme, pa sada svoje proizvode izvozi na čak četiri kontinenta.

Kako je nedavno rekao, vratio se u selo jer je želeo da njegova deca jedu zdravu hranu i da odrastaju u zdravoj prirodi.

Izvor: kurir.rs