Dnevni horoskop za 1. jun 2022. Škorpije, nalazite se u nazahvalnoj poziciji

|

Ovan

Ljubav: Primećujete da se nešto neobično dešava sa partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim pitanjima. Posao: Imate jasne ciljeve i uporno branite svoje poslovne interese, očekuju Vas različiti komentari u krugu saradnika. Zdravlje: Dajte sebi vise oduška i opustite se od napornih obaveza.

Bik

Ljubav: Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na Vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere. Posao: Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu meru odgovornosti. Zdravlje: Dozvolite nekom da Vas oraspoloži, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Posao: Motivisani ste za poslovni uspeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna mlađa osoba. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Rak

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek najbolje rešenje. Posao: Različite okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje i relaksaciju.

Lav

Ljubav: Sve više počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspeti. Posao: Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Devica

Ljubav: Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje. Posao: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Zdravlje: Nema potrebe da se opetećujete »teškim mislima«.

Vaga

Ljubav: Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Posao: Vaše reci nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje Vas dovodi do granice strpljenja. Posao: Imate dobre ideje, ali neko ograničava Vas poslovni uticaj. Nalazite se u nazahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Strelac

Ljubav: Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti, bez detaljnih objašnjenja i osećanja krivice. Posao: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok i posledicu, važno je da ispunite svoje redovne obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.

Jarac

Ljubav: U emotivnom smislu, očekuje Vas novo zadovoljstvo koje će obeležiti Vas odnos sa voljenom osobom. Posao: Uvek postoji i lakši i teži put do uspeha, stoga prihvatite korisnu ideju koju predlažu Vaši saradnici. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se nepotrebno sukobljavate sa voljenom osobom. Odgovorite na nečije »signale« ili na emotivnu poruku. Posao: Interesuju Vas neke skrivene informacije. Stalo Vam je da se dokazujete kroz različite izazove i u neobičnim situacijama. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Ribe

Ljubav: Prati Vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši, ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Posao: Potrebno je da pronađete novo rešenje, kako biste pravilno rešili različite nesporazume koji Vas prate u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.