Đorđe David bez dlake na jeziku o Konstrakti: “Narodu ovo ne treba” – Roker otkrio svoje favorite

|

Dok se Konstraktina pobednička pesma „In corpore sano“ penje ka vrhu svih top lista i javnost je oduševljena što će nas baš ona predstavljati na Evroviziji koja se održava od 10. do 14. maja u Torinu, Đorđe David ističe da nije navijao za nju.

Njegov favorit bila je Sara Jo, koja se takmičila s pesmom „Muškarčina“, za koju ima samo reči hvale.

“Sara Jo je prezgodna, jako dobro peva, savršeno barata svojim telom. Rođena je u Rimu, ona je trebalo da ode na Evroviziju. Međutim, narod je glasao za Konstraktu, ja nisam odlučivao, ja bih voleo da je otišla Sara. Glasanje je pokazalo da narodu ova priča koju ja favorizujem ne treba, da želi nešto novo”, objasnio je Đorđe David, pa dodao:

“Ona je meni inače bila interesantna, pogotovo u bivšem njenom bendu. Tužno je što javnost tek sad upoznaje nju, posle toliko godina. Ona će predstavljati domovinu, treba je podržati. Možemo samo da se nadamo da ćemo napraviti nešto drugačije. Njenu pesmu ove sezone u “Zvezdama Granda” sigurno nećemo slušati, sistem je već napravljen, toj pesmi ove godine nema mesta. Pretpostavljam da će se sledeće godine neke stvari menjati”, podvukao je Đorđe.

Izvor: nova.rs