Devojka sa krilima presvlači bebu stopalima – Cela Srbija joj se divi: “Hrabra ženo” (VIDEO)

|

Dejana Bačko slikarka i šampionka u paratekvondu odavno oduševljava javnost svojim stavom i neverovatnim potezima. Naime, Dejana je rođena bez ruku, što je nikako ne sprečava u obavljanju svakodnevnih aktivnosti ali i odličnih sportskih rezultata. Nedavno se snimila kako presvlači svoju bebu staru 10 dana stopalima i nanovo oduševila Srbiju.

Nakon što je pre desetak dana rodila devojčicu, Dejana skoro svakodnevno objavljuje snimke na kojima prikazuje kako se snalazi u roditeljstvu i sa pratiocima deli neizmernu sreću.

Poslednji u nizu VIDEO SNIMAK prikazuje Dejanu kako presvlači bebu – stopalima, a sudeći po prizoru, Devojka sa krilima se odlično snalazi kada su u pitanju obaveze oko ćerkice. Komentari ispod objave su se nizali unedogled i svi su jednoglasni: “Kapa dole, palac gore”, “Hrabra ženo”, “Samo hrabro! Bravo! Svako ko se požali na nešto u životu, treba odgledati ovaj video”, “Svaka čast”, pišu mnogobrojni Dejanini pratioci.

Iako ima hendikep, Dejana potpuno normalno obavlja sve svakodnevne aktivnosti i obaveze, a sa svojim pratiocima na Instagramu deli kako slika, putuje, trenira. S obzirom na to da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama, a nedavno je izjavila da je majčinstvo za nju samo još jedan izazov na koji je spremna i da je presrećna što joj je Bog podario dete.

Izvor: nova.rs