Sin Aleksandra i Tamare Vučić pokazao poklon za očev rođendan: Mali Vukan tati napisao poruku na engleskom

|

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Kataru gde će učestvovati na Konferenciji u organizaciji Ujedinjenih nacija, a juče je proslavio svoj 53. rođendan. Tim povodom po prvi put se na Instagramu javno oglasila njegova supruga Tamara sa kojom ima sina Vukana, a stariji sin Danilo priredio mu je pravi spektakl za rođendan.

Naime, prva dama Srbije Tamara Vučić koja je u poslednje vreme sve više aktivna na društvenim mrežama, po prvi put se javno obratila svom suprugu ne skrivajući emocije.

“Srećan ti, srećan rođendan! Emocije se dele pogledom, dodirom, osmehom, mislima… Oduvek sam ih smatrala suviše tananim i dragocenim da bih ih delila javno. Kao što želje i veliki planovi za budućnost treba da ostanu obavijeni velom tajni, tako i osećanja brižno čuvam samo za nas, verovatno iz bojazni da ih ne povredim i obezvredim. Ipak je lepše uživo”, napisala je Tamara u rođendanskoj poruci suprugu i tom prilikom otkrila poseban poklon koji je za tatu pripremio mlađi sin Vukan.

“My dad rocks! Love you”, napisao je petogodišnji Vukan na kutiji koju je specijalno ukrasio i time pokazao koliko je ponosan na oca, a ponosna mama objavila je snimak koji možete pogledati OVDE. Stariji sin odlučio je da očev rođendan obeleži na vrlo spektakularan način.

Na Ušću, u Parku Prijateljstva, kod spomenika “Večna vatra”, u čast rođendana Aleksandra Vučića upaljeno je više od 200 baklji, koje simbolično pokazuju inicijale predsednika i broj njegovih godina: AV 53, a ovaj znak pažnje organizovao je stariji predsednikov sin Danilo Vučić.

Izvor: story.rs