Dea Đurđević ispričala sve o ocu koji je ostavio na ulici: Voditeljkina emotivna ispovest tera suze na oči

|

Voditeljka televizije Pink Dea Đurđević otvorila je dušu u emisiji “Na terapiji na Slavicom Đukić Dejanović” koja se emituje na Blic televiziji i po prvi put ispričala sve o odnosu sa ocem, sa kojim nema komunikaciju, kao i deki koji joj mnogo nedostaje.

U iskrenom razgovoru sa Slavicom Đukić Dejanović, Dea Đurđević je priznala da joj je deka, pored njene mame, bio najveći oslonac u životu, zbog čega taj gubitak još uvek nije prebolela.

“Tokom studiranja desila mi se nesreća da ostanem bez deke. Užasno sam to doživela. On je osoba koju sam uvek prvu zvala za savet, sa njim sam volela da razgovaram”, ispričala je voditeljka.

Sa bolom u glasu, priseća se i njihovog malog rituala-kladionice.

“Poslednjih par godina njegovog života on je bio slep zbog dijabetesa, ja sam mu čitala novine i sportsku kladionicu. Igrali smo kladionicu svakog vikenda za mali novac, to nam je bila zabava”, rekla je Dea.

U iskrenoj ispovesti Dea se osvrnula i na svog oca sa kojim nema kontakt.

“Nije mi bilo svejedno. Prvo sam bila ljuta, onda sam bila tužna a na kraju to preboliš. Čitala sam puno, tako sam prebolela. Čitala sam dosta o psihologiji i negde samu sebe sam ubedila da je to trebalo da se desi i da iz svega nešto možeš da naučiš”, zaključila je Dea.

Izvor: blic.rs