Dara Bubamara otkrila sve o odnosu sa Rastom: “Sramota me je što ću ovo reći – Odlepila sam”

|

Pevačica Dara Bubamara je neko koga publika u Beogradu obožava. Pre nego što je obradovala posetioce jednog splava, govorila je sve što zanima javnost – da li ima dečka, kakvi joj se muškarci udvaraju i šta priprema novo.

Pevačica je najavila novu pesmu čiji je autor Stefan Đurić Rasta, a premijera se može očekivati za desetak dana.

– Čula sam se sa Rastom i pričali smo kako bismo mogli da radimo neku novu pesmu i da li ima neku novu ideju. Kliknuli smo odmah! On je meni radio mnoge pesme, to je već poznato. To su recimo Opasan, Karera, Nevolja i Žena zmaj. Za tri četri dana mi je poslao pesmu i ja sam totalno odlepila. Juče sam je za sat vremena snimila.

Na komentare da joj se zamera da navodno previše koristi fotošop, ona je rekla:

– Žao mi je, ja sam ta sa slike!

Za svoj ljubavni život je rekla da trenutno ima simpatiju i da joj većinom prilaze jako mladi muškarci, kao i oni koji kao i ona imaju neku mladalačku energiju.

– Imam neku simpatiju. Kao što sam ja rođena ovako harizmatična i mladolika, mislim sramota je reći, ali pišu mi momci sa 18 i 19 godina alo bre, malo su stariji od mog sina, stvarno nije normalno, tako isto ima i muškaraca koji imaju takvu energiju, mladalačku. Ali eto meni nekako stalno zapadaju ti mlađi.

Izvor: kurir.rs