Danas se ženi Aca Sofronijević: Harmonikaš krenuo po mladu – “Najlepši utorak ikada”

|

Naš poznati harmonikaš Aleksandar Sofronijević pre nekoliko meseci verio je svoju izabranicu, doktorku medicine Kosanu. Par će se danas venčati, a čuveni harmonikaš je već objavio fotografiju i pokazao kako se priprema za najlepši događaj u životu.

“Najlepši utorak ikada. Hvala Bogu na svemu. Mlada, evo nas…” ,napisao je Sofra i objavio fotografiju iz doma.

Inače, Sofra je otkrio i specijalno iznenađenje – po njegovoj želji, Zvonko Bogdan će imati svoj blok sa najboljim tamburašima Srbije. Očekuje se da će na svadbi biti prisutno čak 400 ljudi, što će ovaj događaj učiniti još spektakularnijim.

“Da, tačno je, ženim se sedmog maja”, potvrdio je Aca, koji je otkrio i kako se oseća.

“Jako sam srećan i uzbuđen, jedva čekam i svi moji prijatelji jedva čekaju”, ushićeno je govorio, pa nastavio da priča o danu koji će mu obeležiti život.

“Sviraće na svadbi orkestar Filipa Miladinovića, mog učenika, mladi fantastični momci i devojke iz Kraljeva. Jedan od vokala za narodnu muziku biće Dejan Nedić Tejovac, a za zabavnu Muharem Hadrović uz vokale Filipa Miladinovića”, kaže harmonikaš koji otkriva i specijalno iznenađenje za tu noć.

“Po mojoj želji Zvonko Bogdan će imati svoj blok sa najboljim tamburašima Srbije. Biće čak 400 ljudi”, najavio je Aca za “Kurir”.

Izvor: alo.rs