Sofra stigao ispred crkve: Mlada u venčanici sa posebnim natpisom – Kumuje im pevačica iz Zvezda Granda

|

Najuspešniji instrumentalista i najtraženiji harmonikaš u Srbiji, Aleksandar Sofronijević danas će se zakleti na večnu ljubav svojoj izabranici, doktorki medicine Kosani Stišović.

Tokom dana Aca se već oglasio i otkrio koliko je srećan zbog venčanja sa svojom najvećom ljubavi. Par je stigao ispred crkve, a mlada je blistala u beloj venčanici koja je odisala glamurom.

Bela haljina nosi magičnu simboliku, te je na šlepu pisalo na italijanskom jeziku “te amo”, što u prevodu znači “Volim te”. Mladoženja ne skida osmeh sa lica, a ranije je naglasio da je posebno srećan jer se venčanje održava u dane vaskršnje radosti.

Malo ko zna da je poznata pevačica Rada Sarić, koja se 2010. godine takmičila u Zvezdama Granda, kuma poznatog harmonikaša. Naime, njen suprug, takođe pevač Dragan i Sofronijević su zajedno odrasli u Kraljevu, te ih je Sofra venčao, a onda i krstio njihovu decu.

Rada Sarić se zbog trudnoće povukla sa scene, a sada je, kako je istakla za domaće medije, vreme da se vrati, te je snimila pesmu pod nazivom „Svetlo“.

Izvor: nova.rs